Προπονητής: Κωνσταντίνος Φουντούκης

KonstantikosFountoukisΓεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη στις 11/4/1986 και η ενασχόληση μου με το τέννις ξεκίνησε στον Όμιλο Αντισφαίρισης Θεσσαλονίκης σε ηλικία 6 ετών όπου και ξεκίνησα τα πρώτα μου βήματα αρχικά στις ακαδημίες και μετέπειτα στην αγωνιστική ομάδα.

Από τα 13 έως και τα 18 υπήρξα ενεργός αθλητής στον Απόλλωνα Καλαμαριάς σε όλες τις κατηγορίες με ενωσιακές και πανελλαδικές διακρίσεις. Παράλληλα, υπήρξα μέλος του κλιμακίου της Β’ ένωσης λαμβάνοντας μέρος καθημερινά στις προπονήσεις.Κατά το πρώτο έτος των σπουδών μου (Στο τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του Α.Π.Θ ) εργάστηκα ως προπονητής στον Απόλλωνα Καλαμαριάς για δύο χρόνια(2004-2006) αναλαμβάνοντας τμήματα ακαδημιών,ενηλίκων και προαγωνιστικής ομάδας.

Έπειτα συνέχισα την καριέρα μου ως προπονητής στον ΜΑΣ ΑΕΤΟ, όπου συνεργάστηκα με τον Αλέκο Λιπιτσιούνη έως και το 2011 και είχα αναλάβει τμήματα παιδικών ακαδημιών,ενηλίκων και της αγωνιστικής ομάδας.

Στην συνέχεια συνεργάστηκα με τον Ιωάννη Ρήγα στο Hotel Nikopolis Thessalonikis και από το 2012 έως και σήμερα είμαι προπονητής της αγωνιστικής και προαγωνιστικής ομάδας  και υπεύθυνος προπονητής των τμημάτων ακαδημιών και ενηλίκων στον ΟΑ ΕΥΟΣΜΟΥ Θ.

Κατέχω πτυχίο και δίπλωμα Προπονητή Αντισφαίρισης καθώς και πτυχίο της Σχολής Διαιτησίας Αντισφαίρισης Εθνικού επιπέδου , καθώς και γνώσεις σχετικά με την τεχνική κατάρτιση και εκμάθησης του αθλήματος σε μικρούς και μεγάλους αθλητές.